.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Riom Limagne

Het Pays de Riom Limagne verwelkomt u tussen twee regionale natuurparken, het Parc Naturel des Volcans d’Auvergne en het Parc Naturel du Livradois Forez. Indrukwekkende huizen met aangelegde parken, zoals het Domaine Royal de Randan, en een ongerepte natuur, zoals de kleine Gorges d'Enval (kloof) en de zogenaamde Cascade du Bout du Monde (waterval), wisselen elkaar af.

Riom, stad van kunst en geschiedenis
Riom, stad van kunst en geschiedenis

Natuur, rust en vitaliteit zijn terug te vinden in de aangeboden activiteite

Uiteraard kunt u kiezen uit tal van mountainbike- of voettochten, kanovaren, golfen of paardenritten.
Maar de parken hier zijn ook die van de huizen: Bewonder in Effiat, in het Domaine Royal de Randan, het Château de Portabéraud of het Château de Denone, de verblijven van Richelieu.
Ga op ontdekking uit naar dorpen, waar het grondgebied u ook de geschiedenis van de knowhow vertelt, oude leerlooierijen in Maringues of jacquemarts in Aigueperse.

 

Erfgoed van Riom

Breng zeker een bezoek aan Riom, dat een zeer diverse architectuur heeft, het musée Mandet dat ingericht werd in twee voorname herenhuizen en heel wat schilderijen en beeldhouwkunst tentoonstelt, en het musée Régional d’Auvergne.
Vlak bij Riom bewaart de kerk van Mozac onder zijn authentieke romaanse kapitelen een unieke schat.

 

Van ontdekkingen van de natuur tot bezoeken aan het historische erfgoed, van de geneugten van de gastronomie tot authentieke producten: uw programma in het Pays de Riom Limagne zal gegarandeerd in het teken staan van diversiteit en het goede leven, voor een vakantie met uw gezin of een romantische vakantie.

ook te bekijken

Alle selekties
Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums